En riktigt God Jul från Lisette Med Ett Glas Vin

En riktigt God Jul från Lisette Med Ett Glas Vin

Vet inte vad det beror på, eller ja, det gör jag nog, men min dotter har utnyttjat min hobby för att utöva sin julpyssel. Materialet har vi dock stått för. Här ser ni prov på hennes förmåga till pyssel. Alltså de finaste goaste renarna gjorda av våra finaste godaste viner. Vilken återvinning. Får väl erkänna att vi har en del korkar som väntar på återvinning och jag sparar dem, med en tanke att även jag själv en dag ska göra något fint av dem.

Söta renar av vinkorkar
Söta renar gjorda av vinkorkar

För några år sen fick jag i julklapp av min dotter ett vinglas, som inte var gjord för att dricka ur, utan i det bodde en liten tomte. Och där bor den ännu. Den är så söt och vinglas passar så bra in i vår inredning. Julpyssel

Tomten bor i ett vinglas
Min Vintomte i sitt glas

Hon har även utnyttjat kaffepåsar och gjort svanar av dem. En gjorde hon som är jättestor, men i år har hon gjort några mindre julsvanar. Ibland undrar man var hon fått sitt tålamod ifrån.

svan av kaffepåsar
Julsvan av kaffepåsar

Samtidigt vill jag tacka de som har hittat till min blogg. Jag hoppas ni har trivts och jag hoppas på flera läsare under nästa år. Dessutom försöker jag komma ikapp med min uppdatering så inläggen blir mera aktuella än de varit hittills. Ett litet nyårslöfte redan till Jul!

Med Dessa Önskar Jag Er Alla En Riktigt Fridfull Jul!

God Jul 2019
GOD JUL 2019

23.12.2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.