Januari 2021 – Morlant (de la Marne) 1920

Januari 2021 – Morlant (de la Marne) 1920

Tänker presentera varje månad i min kalender för 2021 Champagne – Kings of Wines. Det är en kalender som visar gamla affischer från olika champagne hus, från tidigt 1900 tal. Riktiga vintage bilder och visar bra hur marknadsföringen under åren har ändrat.

Januari 2021

Januari representerar en bild från ca 1920 med en annons från Morlant (de la Marne). Jag försökte leta mera information om vinet och champagne huset utan större resultat. Vad jag hittar är några liknande affischer som denna men ingen information om själva champagnehuset. Reklamen är från 1920 talet och är minst sagt ett ganska makabert konstverk. Jag hittade dock på på två websidor några flaskor av samma champagne med samma logo till salu, ett från 1968 men att jag inte kan hitta något om tillverkaren, tycker jag är konstigt. Dessutom hittar jag flera champagne kylare med samma logo som säljs på olika auktioner och webshopar.

Januari 2021
Januari 2021

Så om det är något som har information om detta champagne hus är jag verkligen intresserad att höra. Så kommentera gärna! När var det verksam, hur och när har det upphört.

Annars önskar jag bara God fortsättning och så ses vi i februari med nästa bild från denna kalender.

GOTT NYTT ÅR 2021

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.